L'Opéro WINES


WIJN / CHAMPAGNE

LEKKERE WIJN PER FLES VERKRIJGBAAR

We bieden een gamma aan zorgvuldig geselecteerde wijn en bubbels aan. Een mix uit verschillende landen, voor zowel de liefhebber als de echte kenner. Bekijk onze webshop en ontdek het aanbod!SELECTIE

We genieten ervan om de beste wijnen uit te zoeken om zo een mooi aanbod te kunnen bieden. Voor iedere gelegenheid de perfecte wijn.

HORECA

Voor alle horeca klanten bieden we een exclusieve service. We selecteren een aanbod op basis van de gerechten en stijl van uw zaak.

LEVERING

Niets zo lastig als voor het weekend zonder stock vallen, geen wijn meer voor uw feest of weekendservice? Geen nood, wij leveren 7/7 en helpen waar mogelijk!

MATERIAAL

U zoekt nog een partytent voor uw evenement of tuinfeest? Er zijn onvoldoende wijnglazen beschikbaar? Geen probleem, wij voorzien het nodige.

WINETASTING

U wenst onze wijnen te proeven alvorens aan te kopen? Houd onze sociale media pagina's in het oog. Voor groepen kan een tasting bij u thuis of op locatie doorgaan.

BUTLER SERVICE

Op aanvraag voorzien wij de wijn butler service. We serveren met 2 personen alle wijnen voor u en uw gasten. We geven indien gewenst uitleg tijdens het schenken.

EVENTS / HORECA

PARTNER

L'Opéro WINES is horeca en retail leverancier. Als groothandelaar en importeer leveren we wijnen uit de meest prominente streken. Dit zowel uit de klassieke Europese gebieden, maar ook uit bijvoorbeeld Amerika en Argentinië.


Wij zijn gespecialiseerd in: huiswijnen voor bistro, brasserie en restaurant. Instapwijnen voor café's. Suggestiewijnen voor de gastronomie.


We werken zéér persoonlijk en gericht. Elke klant is voor ons een belangrijke klant, groot of kleinere afname. Wij denken met u mee en niet aan ons eigen portemonnee.


TASTING/ LOPPEM

WIJNPROEVERIJ

Wil je graag meerdere wijnen proeven alvorens een aankoop te doen? Wij organiseren wijn proeverijen (wine tasting). Deze proeverijen laten u proeven van een 5'tal wijnen. Een mix van wit, rood en rosé, volgens de beschikbaarheid en seizoen.WIJNVERKOOP/ VERENIGINGEN

WIJNVERKOOP ORGANISEREN

Wil je met uw vereniging een wijnverkoop organiseren? Op deze manier kan je een mooi bedrag bekomen voor uw vereniging/organisatie. We bezorgen een interessant aanbod aan scherpe prijzen.