L'Opéro WINES


WIJN / CHAMPAGNE

LEKKERE WIJN PER FLES VERKRIJGBAAR

We bieden een gamma aan zorgvuldig geselecteerde wijn en bubbels aan. Een mix uit verschillende landen, voor zowel de liefhebber als de echte kenner. Bekijk onze webshop en ontdek het aanbod!EVENTS / HORECA

PARTNER

L'Opéro WINES is horeca en retail leverancier. Als groothandelaar en importeer leveren we wijnen uit de meest prominente streken. Dit zowel uit de klassieke Europese gebieden, maar ook uit bijvoorbeeld Amerika en Argentinië.


Wij zijn gespecialiseerd in: huiswijnen voor bistro, brasserie en restaurant. Instapwijnen voor café's. Suggestiewijnen voor de gastronomie.


We werken zéér persoonlijk en gericht. Elke klant is voor ons een belangrijke klant, groot of kleinere afname. Wij denken met u mee en niet aan ons eigen portemonnee.


TASTING/ LOPPEM

WIJNPROEVERIJ

Wil je graag meerdere wijnen proeven alvorens een aankoop te doen? Wij organiseren wijn proeverijen (wine tasting). Deze proeverijen laten u proeven van een 5'tal wijnen. Een mix van wit, rood en rosé, volgens de beschikbaarheid en seizoen.WIJNVERKOOP/ VERENIGINGEN

WIJNVERKOOP ORGANISEREN

Wil je met uw vereniging een wijnverkoop organiseren? Op deze manier kan je een mooi bedrag bekomen voor uw vereniging/organisatie. We bezorgen een interessant aanbod aan scherpe prijzen.