L'Opéro WINES


WIJN / CHAMPAGNE

LEKKERE WIJN PER FLES VERKRIJGBAAR

We bieden een gamma aan zorgvuldig geselecteerde wijn en bubbels aan. Een mix uit verschillende landen, voor zowel de liefhebber als de echte kenner. Bekijk onze webshop en ontdek het aanbod!EVENTS / HORECA

PARTNER

U baat een horecazaak uit en wenst een aantal nieuwe wijnen aan te bieden? Contacteer ons om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen! Wij bieden een ander gamma aan voor horeca klanten, zorgvuldig geselecteerd op maat van uw zaak en klant.
Ook voor evenementen klein of groot bieden wij ons aan als wijn en bubbel partner. Ook voor familiefeesten. De correcte glazen kunnen we tevens aanleveren!


TASTING/ LOPPEM

WIJNPROEVERIJ

Wil je graag meerdere wijnen proeven alvorens een aankoop te doen? Wij organiseren wijn proeverijen (wine tasting). Deze proeverijen laten u proeven van een 5'tal wijnen. Een mix van wit, rood en rosé, volgens de beschikbaarheid en seizoen.WIJNVERKOOP/ VERENIGINGEN

WIJNVERKOOP ORGANISEREN

Wil je met uw vereniging een wijnverkoop organiseren? Op deze manier kan je een mooi bedrag bekomen voor uw vereniging/organisatie. We bezorgen een interessant aanbod aan scherpe prijzen.